Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Reflexní masáže

Reflexní masáže

Reflexní masáže pomáhají již tisíce let k uvolnění a odstranění bolestí.

V dávných dobách, kdy lidé chodívali bez bot a přirozeně si tak chůzí masírovali plosky nohou, mívali i méně fyzických problémů. V dnešní době už naboso chodíme jen zřídka, spíš nosíme vysoké podpatky, chodíme po asfaltu a nohy utlačujme v úzkých botách. Zkuste se bolestí zbavit cílenou terapií.

Představte si chodidlo jako mapu, na které se zobrazují nervová zakončení příslušných orgánů a oblastí těla. Terapeut během masáže promačká určité body a podle případné bolesti zjistí, která jaká oblast vašeho těla je oslabena. Podle stupně bolesti se dá vyčíst i stupeň narušení.

Pomocí správného tlaku na příslušné energetické zakončení se vám zlepší tok energie, která proudí k orgánům, kloubům či svalům a dokonce dokáže uvolnit i psychiku.

Reflexní masáž pomůže:

zmírnit bolesti, stimulovat krevní oběh a lymfatický systém, zlepšit psychiku, trávení a posílit imunitu, urychlí hojení ran, urovná spánkové potíže, nastartuje vnitřní orgány, aby se probudily k životu a podporuje samoléčebné procesy.

Reflexním masážím by se ale měli vyhýbat lidé se srdečními a cévními poruchami, ledvinovými problémy, vysokým tlakem, ale i onkologičtí pacienti a těhotné ženy.

blog | budujte svá těla