Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Kdy trénovat, když nic nestíháte

Kdy trénovat, když nic nestíháte

Dost bylo výmluv! Díky těmto tipům už nevynecháte ani jeden trénink i když jste moc zaneprázdněni.

 

Je-li pro vás skutečnou výzvou, najít si pravidelně čas na cvičení, pak jste tu správně. Chápeme, že pracovní a rodinné povinnosti dokáží každého vyčerpat, ale když se do cvičení pustíte, díky lepší kondici budete vše snášet mnohem lépe.

 

Nejprve bude třeba do života zapojit více pohybu, a postupně přecházet k intenzivnějšímu cvičení. Jakýkoliv pohyb je totiž vašemu zdraví prospěšný.

 

1. Ranní rutina

Pro mnoho lidí je právě ráno nejlepším časem na cvičení. Večer před spaním si připravte tréninkový plán i snídani a nastavte budíček o 30 minut dříve než běžně. Uvidíte, jak vás ranní cvičení nabije energií. Pracovní povinnosti zvládnete jednodušeji, budete produktivnější, a časem si uvědomíte, že máte i čistší hlavu.

 

2. U televize

Sledujete pravidelně některý televizní seriál nebo pořad? Čas reklamy využijte jako volný čas ke cvičení, ať už s činkami nebo vlastní vahou.

 

3. Rodinné aktivity

Neplánujte rodinná setkání doma, pozvěte ostatní na výlet do přírody. Vzít můžete třeba také kolo, kolečkové brusle nebo si třeba zahrajte fotbal. Nejen, že spálíte kalorie, protáhnete se, ale strávíte i čas se svými blízkými.

 

4. O polední přestávce

Máte-li přes oběd možnost i více času, raději se místo kalorického obědu běžte projít. I menší procházka vás dokáže pozitivně nabudit. Po návratu do kanceláře si dopřejte čerstvou zeleninu a protein nebo proteinovou tyčinku.

 

Uvidíte, že cvičení vás nabudí, nabije energií a zbavíte se i únavy.

blog | budujte svá těla