Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Je jaro, nejlepší čas začít cvičit!

Je jaro, nejlepší čas začít cvičit!

Přestaňte si neustále slibovat, že od zítřka začnete pravidelně chodit do fitka. Je nejlepší čas své plány přeměnit ve skutečnost a začít cvičit! Čekají vás samé dobré věci!

Dejte sbohem jarní únavě


Znáte to, už ráno se probudíte s pocitem, že byste si raději ještě chvilku poleželi. Zase se vám do ničeho nechce. Svou lenost a odsouvání fyzické aktivity dáváte za vinu jarní únavě. Když se ale párkrát přemůžete, zkusíte svůj přístup změnit, brzy zjistíte, že vůbec unaveni nejste. Rozhýbete své tělo, rozproudíte krev a probudíte endorfiny, celkově vám bude o dost lépe. Díky nové energii se budete cítit spokojenější, budete mít lepší náladu a budete hýřit optimismem. Únava bude nadobro pryč!

Lehčí trénink díky zdravějšímu jídelníčku


Na jaře se všechno zelená a my už tolik neopovrhujeme saláty jako v zimním období. Dokonce na ně máme chuť. Tělo už není třeba zatěžovat pokrmy, které ho umí nejen zahřát, ale i obalit tukem. Mnohem snadněji se sportuje po lehkém obědě, než třeba po smaženém řízku s bramborovým salátem nebo guláši se šesti. Upečte si k obědu dobrou rybu se zeleninou, a během chvilky můžete vyrazit do posilovny. 

Lepší motivace


S jarním oteplováním odkládáme teplé svršky a toužíme zase zhubnout do uplých triček. V tomto období je přirozené trávit více času aktivně, sluníčko nás zásobuje vitamínem D, v těle cítíme více energie, zkrátka se stejně jako příroda probouzíme k novému životu. Navíc léto se blíží závratnou rychlostí, a v plavkách chce vypadat každý přitažlivě. Využijte toho, připravte si tašku a vyražte! Uvidíte, že brzy bude po jarní únavě a vy nabude zpět ztracenou kondici a vysněnou figuru. 

blog | budujte svá těla