Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Jak si vybrat nejlepšího trenéra?

Jak si vybrat nejlepšího trenéra?

Myslíte to s cvičením ve fitku vážně? Pak byste měli cvičit pod dohledem trenéra. Alespoň zpočátku. 

Trenér vás naučí správné provedení cviků, pomůže vybrat vhodnou pohybovou aktivitu a dohlédne, aby váš trénink měl výsledky. Ale jak najít toho pravého? 

Každý z nás potřebuje jiný přístup. Někomu vyhovuje spíše „bič“, jinému zase „cukr“. Nejprve si zjistěte informace a reference o trenérech. Pozorujte je během tréninku. Líbí se vám přístup některého z trenérů ke klientovi? Pak si s ním domluvte schůzku, povězte mu o svých cílech a zjistěte, co vám doporučuje.
Je důležité, abyste si spolu rozuměli. 

Správný trenér by vás měl motivovat a dokázat vás přesvědčit udělat to, co byste sami nezvládli, ale ani nepřesáhli vlastní hranice. Díky němu budete rychleji dosahovat pokroků, budete se na cvičení těšit a budete mít jistotu, že cviky provádíte dobře. 
Kvalitní trenér vám připraví tréninkové plány na míru s ohledem na váš zdravotní stav, kondici a dokáže ho operativně měnit podle pokroků a vaší momentální situace. Měl by také dohlédnout, zda u cvičení správně dýcháte.

Ano, něco vás to bude stát, ale věřte, že když už do trenéra investujete, budete se snažit z lekcí vytěžit maximum a nebudete hledat výmluvy, proč dnes nemůžete jít cvičit. 

blog | budujte svá těla