Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Jak na trénink na rotopedu

Jak na trénink na rotopedu

Rotoped jistě patří mezi nejoblíbenější fitness zařízení, které umožňuje dokonalý trénink profesionálům i amatérům. Velkou výhodou jsou různé možnosti nastavení, díky kterým se přizpůsobí téměř každému sportovci. Je jen na vás, zda budete cvičit kardio nebo intervalově a nebo se zaměříte na hubnutí. V každé případě při cvičení na rotopedu zapojíte především svaly dolních končetin.

Před tréninkem

Než na rotoped usednete, vždy se zahřejte a rozhýbejte páteř. Můžete si chvilku zaskákat, provést několik výpadů nebo třeba chvilku běhat na místě. Jste-li začátečník, začínejte pomalu a postupně si přidávejte minuty navíc. Ideální bude dostat se alespoň ke 40minutovému cvičení. 

Pravidelnost 

Klíčem k úspěchu a dosažení vysněné postavy je pravidelný trénink. Aby byl váš trénink úspěšný dbejte na přiměřenou srdeční frekvenci přizpůsobenou cíli, postupné prodloužení tréninkového času během každého cvičení, motivaci a ochotu přijímat nové výzvy.
Na rotopedu sice nenaberete mnoho svalové hmoty na dolních končetinách, ale určitě je zpevní, budou odolnější a zlepšíte si kondici.

blog | budujte svá těla