Otevřeno Po - Pá 6.00 - 21.00, So - Ne 9.00 - 18.00
+420 721 908 309

Level Gym není jen posilovna

Level Gym není jen posilovna

Málokomu dnes stačí vyrazit do fitka jen na trénink v posilovně. Naši klienti stále častěji vyhledávají i další aktivity centra jako jsou masáže, fyzioterapie nebo solárium. Díky našim profesionálním službám, můžete na chvíli vypnout myšlenky.

Odpočinete si, uvolníte se a naberte síly například u našich nejoblíbenějších masáží. Vybírat můžete mezi klasickou sportovní nebo relaxační uvolňující masáží. Pokud trpíte akutními nebo chronickými bolestmi zad a pohybového ústrojí, určitě vám doporučíme návštěvu našeho fyzioterapeuta, který vám pomůže od bolestí a vy si tak užijete cvičení a radost z pohybu naplno. Návštěvu fyzioterapeuta před samotným posilováním bychom doporučili také těm, kteří se sportem teprve začínají nebo se k pohybové aktivitě vrací po delší pauze.

Také se u nás můžete prohřát a udržet si zdravé opálení po celý rok, i když venku zrovna mrzne. Stačí kdykoli zaskočit k nám do solárka, klidně hned po tréninku, před ním a nebo úplně někdy jindy. Výhodou solária je, že se v něm můžete opalovat mnohem bezpečněji než na slunci zejména díky přesnému dávkování UV záření. Má navíc povzbuzující vliv na tvorbu hormonů, ovlivňuje krevní oběh a látkovou výměnu, zlepšuje akné, podporuje tvorbu vitamínu D a dodá tělu potřebnou energii.

blog | budujte svá těla